Visum fixat

Då var visumet också fixat. Jag och pappa satt och pillade genom skype i drygt en timme igår. Vi har hela tiden trott att hela kostnaden för saker och ting ingick i csn-lånet, så blev en smärre chock när vi nu var tvungna att smälla upp 3500kr till från egen ficka, haha. Vi har ju dessutom blivit tvungna att lägga ut hela summan för flygbiljetten också, närmare 11250 kronor. Lite dåligt att vi inte får pengarna förrens dagen då vi åker, dock på grund av att vi(?) var för sena med att ansöka om studielån där, men det löser sig.

I övrigt har det inte hänt något nytt, sitter och leker på min nya macbook och lirar Avatar på mitt 360. Njuter av att skriva på de här tangenterna och är helnöjd med mitt inköp. Ones you go mac, you never go back!

Sydney here we come



ÄNTLIGEN är flygbiljetten bokad och klar. Vi kommer att åka den 8 februari från Göteborg Landvettern och landar på morgonen den 10 februari i Sydney! Så här ser våra flights ut:


8 februari
17.50 Göteborg Landvettern - 19.40 Brussel

8 februari - 9 februari
21.30 Brussel - 07.00 Abu Dhabi

9 februari - 10 februari
10.15 Abu Dhabi - 07.20 Sydney



Allting står såklart i lokal tid men man blir lite kluven när det står att vi ska resa i 2 dygn, haha. Sammanlagt tar resan cirka 22 timmar.

Ska bli så sjukt kul och så sjukt lärorikt. Men det är klart jag kommer sakna alla här hemma och speciellt min älskade flickvän :( Men vi löser det, som vanligt är vi starkast.

Jag har även hunnit med att beställa min alldeles egna Macbook Pro. Ett tips till er som har tänkt på det själv är att göra det direkt via apple.com/se med tanke på att du får 10% rabatt om du är medlem på csn, superb!



 


Flashback

Filmen jag har länkat till här nere är filmen från mitt Glenns och Freddis projektarbete. Det var vårt projekt som i princip visade vad vi har lärt oss under vår tid som John Bauergymnasiet i Ystad. Vilket faktiskt gick väldigt bra och slutade med att det kammade hem ett stipendie för "Bästa projektarbete".

Filmen är en slags thriller som handlar om Angelo (Angelo Glasnovic) som är en kille som har haft en fest hemma och vaknar upp dagen efter med svåra minnesluckor. Genom filmens gång får vi reda på mer och mer vad det var som egentligen hände...

Jag vill även tacka alla medverkande i filmen, ni vet vilka ni är och gör ni inte det så står ni med i eftertexten, för att ha gjort detta möjligt. Jag vill faktiskt påstå att detta var min nyckel till Sydney Film School.

Så, tack! :D






















Dangerdoodle


Tänkte lägga upp lite filmer vi har gjort i skolan och då kom jag först och tänka på denna, såklart! ;)

Vi deltog i en filmtävling vid namn food4u som hölls av jordbruksdepartementet i Italien. Tävlingen gick ut på att man skulle göra en reklamfilm på max 45 sekunder (vilket en reklamfilm är) där man på ett så kreativt sätt som möjligt framställde en reklamfilm. Vårt bidrag blev det här, som förvånadsvärt nog ledde till förstapris för oss. Inte nog med att vi fick en veckas gratis boende, mat och blev bjudna på underhåll, vi fick även en buckla med oss hem!








Australien!

Om bara några veckor åker jag ner till Australien för att studera film. Jag kommer uppdatera mig via bloggen och hålla alla informerade om hur jag mår och vad som händer där nere. 




RSS 2.0