<3

Äntligen är vi förenade igen som den magiska kvällen du gav mig där i senhöstas. Har gråtit 9 gånger idag bara jag tänker på dig.

Jag har beställt ditt linne nu, äntligen kan vi vara lika coola Erik. Kyssen på daj.





promenad genom stan

Kvalitetstid med sig själv är väl ingenting man tackar nej till? Jag är ju trots allt en av dem trevligaste jag känner! Killarna stack på fotboll idag, så jag drog en runda på stan. Egentligen skulle jag också med men det hade blivit för dyrt så jag sa att jag köper hellre ett par jeans och ett par skor för dem kläderna och det var precis vad jag gjorde. Köpte ett par svarta "converse-stil" skor med dragkedja på på sidan istället för 200kr. Behövde ett par skor, och har fastnat med converse på senaste. Jag har ju inte 5 par för ingenting. Inhandlade även ett par stentvättade Cheap Monday jeans för en 600kr. Så tack alla för pengarna, ser detta som en del av födelsedagspresenterna.

Efter det satte jag mig på Pizza Hut. Tänkte först göra takeaway men sen såg jag att om jag la till typ 50 kronor så fick jag äta hur mycket jag ville på deras buffé och dricka hur mycket som helst. Och jag store-Filip kunde ju få ner en hel del tänkte jag. Tror nog dem tjänade bra med pengar på mig jämfört med alla överviktiga australienare som satt där. Men mätt som fan blev jag.



32



Kan inte låta bli att tänka på vilken fantastisk pojkvän jag har.
 
Kommer aldrig någonsin glömma den torsdagkvällen när jag satt på mitt rum i mina ridkläder som jag inte hade orkat ta av mig.
Får ett sms från Filip att jag ska gå till grannens brunn (värt att nämna att jag hatar den brunnen, riktigt skräckfilmsbrunn), denna gången låg det något vitt på den, en lapp. På lappen stod det att jag skulle gå till den vita bänken nere vid havet för där skulle det finnas ett hjärta till min samling (har innan fått en sten format som ett hjärta från när han var i Italien), och samtidigt sjunga på vår ena låt med hoffmaestro. 

Jag blev så exalterad av smset att jag sprang till brunnen i bara strumpor, tog inte på mig varken skor eller jacka och stängde inte ytterdörren. Och trots att det handlade om ca 50 m som jag skulle springa tillbaka så vände jag aldrig och tog på mig skorna&jackan och stängde dörren. Nej, jag sprang ner mot stranden barfota. 

När jag närmade mig bänken hörde jag musik och såg min älskling sitta där. Den lyckan alltså. Det var en fantastisk solnedgång som vi mös till tills den inte fanns inom synhåll längre. 
Bara en av alla anledningarna till att jag har världens bästa pojkvän: han gör en tråkig torsdag kväll till en av dem dagarna som jag minns mest i mitt liv. 

Jag är så hopplöst förälskad i honom. 32 dagar kvar!

21 års fest

Satt här hemma och drack lite ikväll. Spelade lite fifa och hade allmänt trevligt. Och sen kom Turk...

Nej jag skojade, det blev trevligt då med. Han bjöd oss vidare på hans kusins 21 års firande i deras hus. Men sen stack jag och Jacob hem och sjöng och spelade lite musik här hemma. Skönt med huset själv när alla var ute och festade också.

En annan upptäckt låt idag, som är fruktansvärt bra:



eurovision song contest

Bästa sändningstid här i Australien. Avslöja ingenting!!
EDIT: Äh, det var bara semifinal i alla fall. Tråkigt hon åkte ut. Dock var det väl inte helt oväntat från min sida. Har hela tiden tyckts att "det" saknades och att hon har haft förvånansvärt många fler hot än vad andra svenska bidrag haft. Det är väl aldrig något bra?

slut på veckan, fredagsmys osv

Ännu en vecka avklarad. Helt fruktansvärt trött är jag. Igår satt vi och drack lite med Turk och kolla på lite roliga klipp på youtube och saker som vi hade gjort tidigare. Mycket trevligt. Sen idag gick jag upp för att träffa Jarrod i skolan och fortsätta lite med redigeringen. Gjorde en 1 minuts klippning på material med hunden på vi har som vi ska skicka vidare till en av hans kompisar som ska rotoscopea det, villket simpelt innebär att han ska rita för varje frame, 25 bilder per sekund, för att ge lite karaktär till filmen. Tror nog det kan bli jävligt coolt, med våra effekter från final cut pro också.

Idag är det fredag, och förmodligen väntar en utgång nu, kanske till Darling Harbour där Lee från skolan fotograferar så vi får gratis inträde. Men för tillfälligt är jag som sagt fruktansvärt trött, som alltid på fredagar efter en vecka i skolan, så vi får se. Blir lite chill här hemma åtminstone.



fem

Tänkte kika in och säga att imorgon är det exakt 5 veckor tills jag får krama om världens finaste pojkvän igen. Om 5 veckor så är det inte en tom säng jag kryper ner i, utan tätt intill Filip.
Den känslan kommer vara obeskrivlig. Min längtan just nu är obeskrivlig.


Och just det, om han lägger upp sitt manus här så har ni verkligen något att se fram emot. Jag tappade bokstavligt talat hakan när jag läste det innan idag. Du är helt klart en naturbegåvning när det gäller film älskling!



/Julia

roses are red

Har skrivit klart mitt manus ikväll, skrivit scenbeskrivning och 2 olika alternativa slut som jag ska presentera på lektionen imorgon, som det dessutom är värt att säga är min favoritlektion! Screen Writing heter den (innefattar att lära sig skriva manus). Den handlar om en kille som bor tillsammans med sin mamma, hans pappa har gått bort. Pojken är den här tonåriga "gangstern" som tror sig förstå sig på världen och all dess innehåll. Saker går inte som han tänkt sig dock och han lär sig en läxa. Mer eller mindre. Ska redovisa det så lägger jag upp hela manuset här, om ni vill?

Nu ska jag fortsätta att redigera dokumentären till Jarrod, ska komma med något som ska försöka likna en rough cut imorgon. En typ 10-15 minuters version som sen ska ner till 5-7. Ska bli sjukt kul att hålla på sådär galet länge/mycket med redigeringsprogram som det blev när vi gjorde flashback. Vi hörs!!


juliafisen

Idag ställde jag klockan på 9. Vad duktig han är tänker ni, går upp tidigare när han är ledig. Vaknade klockan 1.
Jag gick till stan och betalade cozzy för vårt internet och sen gick jag en sväng på stan för att checka lite saker. Tror jag har hittat ett par svarta byxor jag vill köpa nu, och sen kollade jag på den där datormusen apple har för 400kr som skulle passa bra här när jag redigerar! Men får se, jag klarar faktiskt mig, lite jobbigt bara.

Detta inlägget är helt och hållet bestämt av Julia, och då ska hon få det också :* Har varit så trött de senaste dagarna så jag bara orkat hänga på facebook och aftonbladet och gjort mina läxor. Har inte orkar logga in här och skriva något seriöst långt, vilket det inte kommer bli nu heller.

Här är en bild på min älskade fis. Från hennes skolavslutning i 9an. Är hon inte en ääääängel?



igår var det fest ja

Usch, känner mig helt sämst på när jag tänker på vad jag har gjort idag. Ingenting. Absolut ingenting. Inte ens ett ynka blogg inlägg har jag lyckats få iväg. Dock precis när jag blev manad till att skriva la vårt internet ner, så nu har jag bara internet på natten mellan halv 2 och på dagen halv 2. Lite drygt.

Igår var det fest ja. Mycket mycket trevligt. Kom en hel drös från skolan och några andra kompisar som vi träffat här nere också. Var skit roligt, eller jag hade åtminstone roligt. Var skit bra stämning och alla gick runt och snackade med alla. Minst sagt en lyckad fest, det ska ni ha tack för killar!!

Inatt ska killarna hämta Henrik's brorsa på flygplatsen, och sen kommer även en tjej från pakistan som går på våran skola hit, hon flyttar in här då. Ska bli kul med lite nya ansikten. Dock stannar bara Henkes brorsa i typ 2 veckor eller något.

Nu blir det sängen, kanske lite mys framför Johan Falk med mig själv. När ska någon komma hit och mysa med mig? :(


Bild som mer eller mindre talar för hur jag har känt mig idag.


filip

Filip har redan avslutat sin födelsedag i Australien. Men är i Sverige så fortsätter den i ytterligare tre och en halv timme. Det känns inge vidare alls att behöva vara ifrån honom på hans födelsedag, men det är bara att ta igen när jag kommer ner till honom vilket är om mindre än sex veckor. Ni kan tro jag längtar!!


Du har förändrats så sjukt mycket under detta året älskling, inte bara i hur du är som person utan även i utseendet... (mot det positiva ska jag såklart påpeka också!) Förlåt, du får hata mig... Men den är ju bara så jäääävla söt:


sommaren 2009, min gussunge

/Julia

födelsedag

Väldigt lång dag. Ställde klockan på 10 i 8 imorsen. Snoozar. Kommer på att det är min födelsedag, men var fan är min sång? Killarna skulle komma in och sjunga halv 8 så jag fick ligga och dra mig tills dem knallade in några minuter över, haha. För jävla roligt. Bad Joel komma in med presenterna och kuverten jag fått hemifrån så jag hade någonting att göra också. Blev väldigt mysigt! Efter det pratade jag med älskling på skype. Förutom brevet som låg bland de jag öppnade på sängen så fick jag även biobiljett till IMAX-biografen här i Sydney!!! Det är världens största! Dem säger på skolan att bara själva duken är stor som en hel byggnad. Får se vilken film det blir där. För nuläget ser det ut som det blir Alice i underlandet. Fan vad kul det ska bli! :D

Jag kom till skolan runt 9.30 då vi först av allt hade dokumentär klass. Vi gick igenom vad vi hade och så och pratade lite vett och etikett vad vi borde göra, vad vi ska göra och vad vi bör ha gjort klart till nästa vecka. Rolig lektion. Efter det hade vi writing, som definitivt bevisar gång på gång att det är min favoritklass. Jag vet inte om det är för att jag gillar idéen som jag skriver, vilket jag inte tror för så klockren är den inte, men jag tycker det är så jävla roligt att bara förvandla en historia och se det i manus-layout. Otroligt. Fick lite feedback på idéen och utmaningen till nästa vecka är att skicka in storyn med 3 olika slut för att diskutera fram vilken som är den bästa och varför.

Nu på kvällen har vi spelat in pickups till filmen Happy Harry vi spelade in för några veckor sen. Har dock varit roligt att vara tillbaka till "spela in film"-perioden vi var inne i för ett tag sedan, men det var kanske inte den bästa dagen att göra det på.

Sen kom jag hem klockan 11 och började laga lite lätt mat som jag började äta typ kvart över. Från den stunden hade jag alltså 45 minuter kvar att fira av min 20 års födelsedag. Kanske inte vad jag önskar men det kommer definitivt tas igen imorgon! Förresten, jag fyller 20 år, den 20e detta året. Det är dock ännu en skam att jag bara varit i skolan, men det är ju faktiskt lite roligt. Champagne-år lyckades vi räkna ut att det hette. Kändes faktiskt lite roligt, åtminstonde att jag var medveten om att det var det så jag inte kom på det några dagar/veckor/år senare, haha! Nej nu ska jag lägga mig, en lång dag imorgon med skola och partaj. Natti!!


Mina 3 gossar som sjunger för mig imorse! Sötnosar!


20


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FILIP, 20 ÅR :D!!

Nu väntar en lång lång skoldag sen är jag hemma runt 10-11, då kommer det lite information om hur min dag har varit. Ha det så bra så länge, tack för alla gratulationer!!

plugg

Sitter här de sista timmarna av mitt tonårsliv och intensiv pluggar. Ska transcribea 10 minuter på dokumentären och skriva 2 A4 om mina roller som ljudkille och producent och redigerare på dokumentären. Skriver ett längre inlägg sen. Sålänge lyssna på den här underbara låten:



42 dagar

Varje gång jag går in på Filips blogg, vilket är ett antal gånger per dag, så påminner hans bloggnamn mig om något. Det är så uppenbart att det ska vara vi två.


Så uppenbart.

/Julia

mord i sjöbo, igen?!

Sjöbo"En 42-årig man knivskars till döds i Sjöbo på söndagskvällen. En 37-årig man sitter anhållen för brottet. Knivattacken utfördes på Mäster Nilsgatan vid 21-tiden i centrala Sjöbo. Den 42-årige mannen fördes med ambulans till sjukhuset i Lund. Mannens liv gick dock inte att rädda, knivhugget i bröstet var dödligt. Det är oklart exakt vad som lett fram till knivskärningen men polisen har anhållit en 37-årig man för brottet..."

Vad fan är det som sker? Och typ 50 meter ifrån vårt hus. Hur många mord har det inte hänt i Sverige nu på senaste veckan? Och ni säger jag ska ha en anledning att vara rädd för en haj här, när det råder ett dödsfall PER år där där är en haj inblandad här.

http://www.ystadsallehanda.se/sjobo/article875069/En-person-knivstucken-i-Sjobo.html

Där är länken, lär snart hittas på aftonbladet.se också.


editing elective

Nu känner jag betydligt mer utvilad. Skit skönt. Ska berätta lite om electiven då. Inget speciellt egentligen. Första dagen på lördagen handlade typ allting om Ingmar Bergman, hans 100 år gamla filmer och lite allmänna råd om redigering från honom. Intressant dock, och lite roligt att ha en svensk där framme på duken. På söndagen kollade vi på två filmer som skolan har gjort, och oh så bra dem var. Speciellt Chino's film som handlar om hans egna barndom där hans pappa gick bort. Var millimetern ifrån att börja gråta själv. Har äran att ha den på min dator just nu. Idag, måndag, hade vi besök av Ronald som han hette som har redigerat två av filmerna vi tidigare sett i skolan, Samson and Delilah och Accidents Happens. Två bra australienska filmer som rekommenderas!

Innan det satt jag och Jarrod och gjorde lite av transcriptionen du måste göra i dokumentär. Du sitter helt enkelt ner och lyssnar på vad dem säger i intervjun eller vad du nu kollar på, och skriver av exakt allting så du kan kolla lätt var du hittar saker och så. Bra, men skit jobbigt. Speciellt för mig när vi har intervjuat en advokat. Innan vi gjorde intervjun garanterar jag att han svalde en ordbok, för det är helt sjukt vad den mannen kan babbla. Till och med Jarrod som har bott i Australien i hela sitt liv måste gå tillbaka hit och dit för att lyssna igen. Jag lyckades i alla fall göra 3 minuter helt själv, vilket jag ska vara stolt över. Idag gjorde vi sammanlagt typ 25 minuter på dryga 4-5 timmar.

Nu ska jag fortsätta lite på mitt manus, kommer väl snart ge er vad storyn handlar om och så också. Så länge, sköt om er!



övertrött

Förlåt för min dåliga och till och med värdelösa uppdatering. Jag kommer bara informera om att jag skriver mer om electivesen och dagarna som gått nu en dag när jag fått mer tid. Men jag har varit fullt uppbokad hela dagen med plugg, läxor och städning. Vad jag vet är jag dessutom bokad varje timme fram tills min födelsedag på fredag klockan 10 på kvällen. Oh fyfan. Men jag ska försöka hitta något läge för att skriva ett eller två inlägg.

Under tiden ni väntar på det, spela den här låten med en av dem bästa rösterna jag har hört i hela mitt liv. Snappade upp den från facebook någonstans. Lyssnar på den dygnet runt.



up in the air

Fredagsmys. Turken i huset fyller 26 idag, så han bjöd med alla ut. Men jag har varken råd eller pallar, och ska dessutom upp tidigt imorgon för att jag ska till skolan. Börjar 10 och har då min andra av de två electivesen som ingick när man börja på skolan. Vill man ha ett till får man typ betala 1000-2000kr. Det är editing jag har imorgon. Den förra var cinematography. Så kommer uppdatera er om det imorgon, ska nog bli helt okej roligt :)

Ikväll har det inte hänt så mycket. Jacob och Henrik är ute och firar Sadi dock. Jag och Joel började kolla på Up In The Air men stängde av den lika snabbt för vi kom på att vi behövde sömn. Så det får bli ett framtida projekt.

Just det. Gjorde en riktigt lyx-fredags-måltid ikväll. Fläskfilé med potatis och pepparsås, och med vitlöksbröd som dessert. Och håll i hatten. En flaska vin. Har nog aldrig hört om något bögigare, bedrövligare eller mer deprimerande att göra med sig själv. Behöver verkligen att du kommer hit nu älskling. Henrik lyckades fånga allt på bild också.



13 maj, 17 månader


Äntliiiiigen ny månadsdag älskling :* Första gången jag blir tvingad att skriva detta i skolan för att du ska upp tidigt och ut med hästen, haha.

Mycket har hänt sen det förra brevet. Men det allra viktigaste och största är ju såklart att du har fått din biljett bokad och att vi nu vet att du kommer landa här den 1 juli. Och jag lovar dig, jag kommer stå med öppna armar och fånga dig och lyfta dig som jag alltid gjorde när vi träffades hemma i Sverige.

Detta blir ett kort introducerings-inlägg, men jag lovar att du kommer bli gladare med brevet. Denna vecka ska du hämta brevet hos Lena, i stallet, hon kommer förmodligen ha glömt bort det men du får påminna henne. Hon skulle lägga det bland dina saker, vilket jag hoppas du vet mer om än vad jag gör.

Älskar varje dag som går nu. Att bara kunna räkna ner i huvudet att det faktiskt bara går snabbare och snabbare och vi närmare oss för varje minutslag dagen du står här. Älskar dig oändligt.


avatar 2 trailer


















Trodde ni ja!



boon dock saints

Ännu en dag passerad. Försov mig idag för att sticka till CozzyStay kontoret så fick skita i det så jag hann till skolan istället... Men ska dit imorgon. Få pratat lite om när Julia kommer hit och bonden. Vi måste förmodligen betala typ 270 dollar till, dock får vi tillbaka dem när vi flyttar ut, för vi inte gjorde det när vi flyttade in.

Just nu sitter jag och Joel och kollar på Boon Dock Saints. På varsin skärm och satte igång det exakt samtidigt så båda kunde ha högtalare. IQ befriade som inte sätter ihop sängarna och kollar på en dator. Men vi förstår nog det snart. Så ska fortsätta se den nu. Vi hörs imorgon!



photoshop cs5

Fick nyss reda på detta. Photoshop CS5 har kommit. Helt otroligt vad bra det är. Ta en koll på denna videon om du är intresserad (detta gäller till exempel dig pappa). Helt otroliga nya funktioner. OVERKLIGA. Ta en titt själv, tror det förklarar det bättre än vad jag någonsin kommer klara.




måndag

Var och pratade lite med CozzyStay idag. De ville ha dit oss alla i detta huset och ha ett individuellt möte. Detta för att dem varit här och kollat och att här såg ostädat ut. Kollektiv bestraffning heter det!!

Efter det stack jag till skolan för att träffa Jarrod och föra över lite filer till dokumentären till min sprillans nya hårddisk som jag pratade om förra veckan. Extremt nöjd med mitt inköp. Det betyder att jag kan göra kortfilmer när jag kommer hem till Sverige också, vilket jag längtar fruktansvärt mycket till. Bara för att liksom.

Idag bestämde jag mig för att göra taco. Tyvärr var tortilla-bröden slut så var tvungen och köra på nachos och dem hade bara chili. Och min köttfärs blev lite för bra kryddad så det har lett till en halvt orolig mage. Men jag mår prima ändå så det är ingenting så! :D

Nu ska jag lägga mig och kolla på Boondock Saints. Minns att jag lånade den från Boppy för sådär 10 år sedan men såg aldrig den.




Jag och Turk från festen i fredags. Alla fick varsitt tomtebloss som vi höll i tillsammans. Skit mysigt. Inte bögigt. 

sjuk

Igår kväll hamnade vi på fest med några från skolan. Vi var väl en 15 stycken. Sen kom jag hem men hoppade väl inte i säng förrens klockan 4 typ. Vaknar klockan 11 med VÄRLDENS huvudvärk och det känns som mina öron ska sprängas så ont jag har. Går upp och tar 2 alvedon och slänger mig i säng igen. Klockan halv 4 vaknar jag upp och mår mycket bättre. Skit konstigt, undrar var det var. Dock har jag min förkylning kvar, och känner mig lite seg i kroppen. Hoppas det går över snart.

Ska hoppa i säng och se lite på Zodiac nu. Tidig morgon imorgon, ska upp och prata med älskling också. Ha en underbar dag, och njut av det sista på er helg därhemma!



flygresan bokad

Som Filip sa: Resan är bokad! Äntligen säger jag bara! Äntligen har vi ett riktigt datum att se fram emot. Som jag har längtat!
Jag har letat flyg länge nu, men har inte hittat något som jag har tyckt passat mig bra. Jag var ute efter att hitta något som var så lite väntetid som möjligt på flygplatserna men ändå för ett bra pris. Detta har verkat vara en omöjlighet eftersom jag hela tiden har hittat billiga flygbiljetter men med 10-12 timmars väntetid på flygplatserna, vilket jag inte var sugen på. Men sen hittade Carolina denna resan och då klippte vi den direkt.

Än så länge har vi varit i från varandra i 3 månader, när jag landar kommer det ha gått nästan fem månader. Fem månader utan älskling, jag ska erkänna att det har gått fortare än vad jag trodde att det skulle göra. Men det har inte gått en dag utan att jag har saknat honom. Och om 7 veckor slipper jag saknaden, om sju veckor landar jag på Sydney flygplats för att äntligen få känna hans närhet igen.


30 juni
14:25 avgång Köpenhamn, Kastrup
06:00 1 juli (lokal tid), landar i Bangkok
Flygtid: 10:35 h
07:55 1 juli, avgång Bangkok
20:00 1 juli (lokal tid), landar i Sydney
Flygtid: 09:05 h
28 juli
15:25 avgång Sydney
21:55 (lokal tid) landar i Bangkok
Flygtid: 09:30 h
01:20 29 juli (lokal tid) avgång Bangkok
07:40 29 juli (lokal tid) landar i Köpenhamn
Flygtid: 11:20 h



lugn fredag

Idag var som sagt min första day off på hur många veckor som helst. Var riktigt skönt att känna för en gång skull att man inte var i skolan. Haha. Vi stack till CozzyStay för att prata om lite allmänna saker som sagt, och sen vidare till Etihad. Det kommer kosta oss 169 dollar att boka om biljetten för att komma hem, vilket är typ 1100kr. Lite segt dock, men vill vi hem får vi ju stå det kastet.

Ikväll har grabbarna varit ute, jag kände mig inte sugen på att gå ut idag heller. Kände mycket hellre för att bara spara pengar till Julia kommer hit och spara pengar över lag också. Så jag har varit hemma fixat en ny frilla med det som gick, ska pröva den imorgon, och gjort pannkakor med Sadi och Öznur. Trevlig kväll!

Imorgon ska vi kolla på materialet vi har fått fram av filmningen. Dock så har jag hört att typ 90% av Happy Harry filmen inte går att använda för att där är något skit på linsen eller något. Vilket jag tvivlar starkt på för det borde vår camera operator ha sett... Nu ska jag sova i alla fall. Tidig skoldag imorgon. Natti!



tråååååk

Har haft världens tråkigaste kväll. Åt på thai-restaurang till lunch så tänkte att då gör jag bara mackor till middag så jag tjänar in lite pengar och tid. När jag väl ätit upp dem kom jag på att vi inte hade något internet och såg att brassarna kollade på TV så spela xbox kunde jag inte heller göra. Så jag satte mig och redigerade lite på Jarrodst dokumentär som jag sagt tusen gånger jag är editor på.

Förresten! Jag införskaffade mig en förtidig födelsedags present idag. Har fått det bevisat dag ut och dag in att jag är i behov av en så nu köpte jag en själv. Ligger just nu inne med en iomega 1TB extern hårddisk som jag var och köpte på stan tidigare. Behöver den nu dels för att redigera dokumentären, men kommer definitivt behöva den sen när jag gör min Thesis film och sånt. Så det var en mycket nödvändig införskaffning med tanke på att det bara är det jag önskat mig pengar att köpa.

Sen efter jag suttit i Final Cut Pro ett tag gick jag över till Celtix och började skriva på ett manus. Vi hade första lektionen av Screen Writing idag. Skit roligt. Vi hade en av världens bästa lärare, skit intressant och rolig på samma gång. Vi fick uppgiften att på 5 minuter komma på en snabb story om 2 karaktärer. Och nu till nästa vecka fick vi läxa att skriva 2 sidor manus med dessa karaktärerna. Så det är det jag håller på att göra. Är halvt klar då kan man säga!

Imorgon ska jag Jacob och Henrik först till CozzyStay och sen vidare till Etihad Airways för att omboka resan som vi som sagt inte kunde göra sist vi var det. Och utöver det vilket blev klart i det. JULIAS RESA ÄR BOKAD NU!! Ah är så lycklig. Saknar henne så och vill bara ha hit henne nu nu nu så jag kan visa upp henne för alla. 1 Julia landar hon här, så det är det jag ska höra om när jag åker till  Cozzy imorgon, boendet. Ni får ha det så bra så länge!



husturken


Kort snutt på när Sadettin flippar ur efter att fått en frisbee i huvudet av moi. Har även ett annat klipp när jag spelar en alkoholiserad turk och två andra med Sadi, där han på det ena kommer mot kameran och säger "jag vet var din brevlåda bor" och på den andra försöker säga "har du en prella eller? din jävla nollåtta". Fruktansvärt bra.

För er som har sett originalet, njut av vår version. För er andra, kolla här också:



filmproduktioner

Planerade med en kopp kaffe och lite kakor för att komma in igår kväll och blogga skiten av den här bloggen och visa massa bilder från filmerna vi spelat in. När jag kommer in ser jag att vårt internet inte fungerar länge, så har nu bara internet mellan 1 på natten och 1 på dagen igen. WIHO. Men vi får internet under dagtid på söndag igen typ.

I alla fall, jag har ju som sagt varit inne i en produktions-period nu på några veckor och förra veckan var veckan vi spelade in. Från tisdag till torsdag var jag med och spelade in filmen som heter Happy Harry. En film om två brödrar som driver en nyckel-affär tillsammans. Och från fredag till söndag spelade jag in Cha Cha Cha. En film som från början var en komedi där allting går fel, som förvandlades till en drama där mycket går fel och som såklart får ett lyckligt slut. På den förstnämnda var jag Clapper Loader och på Cha Cha Cha, den senaste jag var med i, var jag Continuity.

Har inte så mycket bilder själv med tanke på att jag inte hade tid att fotografera, men där är några bilder här där jag är i action. Första bilden är förövrigt en crew-bild från Happy Harry inspelningen, och resten från Cha Cha Cha. Ha det bra!






oskadd

Jag lever. Tack och lov! Jag sitter i skolan just nu och väntar på Jarrod. Vi ska gå igenom lite material vi har filmat till dokumentären jag producerar sen ska vi gå ut och filma en stor hund som vi ska ha i introt. Jag har en hel del bilder jag ska lägga upp och skriva om från filmen vi spelade in i helgen också. Så vi hörs när ni vaknar!




RSS 2.0