anzac day

Oh herre min skapare. Är så trött idag. Vi kom nog inte i säng förrens 5 igår natt, men vi var väl hemma runt 4. Först satt vi hemma och sjöng och Jacob spelade gitarr, tillsammans med vår gäst Filippo Grando som har kommit hela vägen från Italien! Han går dock på vår skola också. Efter det så skulle vi gå till Newtown, vilket är typ 20-30 minuters gång från vårat hus, med syfte att hitta något uteställa vi kunde gå in på och spela 2 up, vilket verkar vara ett sjukt roligt spel. Ett spel som är olagligt alla andra dagar om året förutom igår, på Anzac day. Fråga mig inte vad det betyder, jag vet att det är någonting för att hedra någonting med Australien och Nya Zeeland i alla fall. Den dagen australienarna har störst anledning att bli full på i alla fall.

Men vi hittade ingenting så vi gick vidare till ett sjukt härligt ställe precis vid central station. Ett casino där man verkligen kan säga att en tystnad rådde. Man hörde inte mer än våra skratt där. Var alltid lika roligt när någon la in kommentaren "fan vilket grymt ställe vi hittade grabbar", haha. Antar att det är lite väl internt för tillfället men i alla fall.

Idag ska jag verkligen ta vara på dagen, jag ska inte göra ett skit. Inte ett jävla skit till skillnad från alla andra dagar när jag har varit i fullrulle dygnet runt, i närmare 2-3 veckor nu. Imorgon börjar vi spela in första filmen jag medverkar i, Happy Harry. Kommer arbeta som clapper loader, typ 2nd assistant camera och det är han som har hand om filmen, loadar den, unloadar den. Praktiskt taget allt jobb ligger i hans händer när filmen ska unloada, förstör man något förstör man allt som har gjorts (jippie). Den spelar vi in tisdag till torsdag från morgon till sent och sen efter det spelar jag in Cha Cha Cha på fredag till söndag. Ska bli intressant. Vi hörs senare.



Kommentarer
Postat av: Anders

Tycker du är trött alltid. Du måste sova på nätterna. Det går inte att sitta på Skype på tider då du borde sova. //Pappa

2010-04-26 @ 20:14:19
Postat av: Filip

Nejnej, det är inte det att jag alltid är trött :p Det är det att jag gör alldeles för mycket, eller har åtminstonde gjort, på mina dagar som går, så jag är helt slut i kroppen när jag väl kommer mot läggdags, haha!

2010-04-27 @ 14:44:51
URL: http://sauppenbart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0