clapper loader

Ska bli så skönt att få sova tidigt idag. Andra dagen på Happy Harry idag, och det går bra. Har laddat ur en av filmerna nu så 1/3 av filmen är säkrad än så länge, och imorgon kommer förmodligen hela vara det :p

För er som vet lite mindre om det är det ju så att vi spelar in i 16mm film. Den fungerar precis som gamla kameror man hade. Du laddar filmen och du kan inte ta ut filmen i ljus för då exponerar du den och allting kommer bli helt vitt. Så du laddar alltså filmen i detta fallet under en loadingbag, mer eller mindre en stor svart tröja som du stoppar in magasinet och filmen och laddar det utan att kolla på vad du gör. Likadant när du laddar ur det men då ska du sätta på en vit core och lägga den i en påse också. Det är inte så jättesvårt faktiskt, det är bara nervöst med tanke på att man vet att man håller allas jobb i sina händer, haha.

Snart kommer älskling hit också. Saknar henne så :( Hon berättade om sin dröm där hon var här och att den var skit verklig, vill bara ha hit henne nu alltså :( Vill att det ska bli Juli!!
Imorgon är det sista inspelningsdagen av Happy Harry och sen dagen efter inleder vi Cha Cha Cha inspelningen. Vi har haft lite strul med den med tanke på att en av skådespelarna inte kan vara med så vi måste flytta om dagarna och vad vi spelar in på vilken dag för att det ska stämma... Nu ska jag i alla fall lägga mig, klockan är 22 och jag känner att jag är värd lite tidig sömn idag. Ha det så bra, så hörs vi imorgon!!



Kommentarer
Postat av: Alexandra, KAKHUSET ♥

Så fina! :)

2010-05-02 @ 14:40:47
URL: http://www.kakhusets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0