AIM film screening

Vi gratulerar vi gratulerar... och så vidare. Vi samlade faktiskt ihop oss imorse för att gå in och sjunga för Henrik. Vi stod utanför dörren och börjar... "happy birthday to you... happy birthday to youuuuuu...".. men det dröjer inte länge förrens vi märker att dörren in till honom är låst så vi går och lägger oss igen istället. Men vadå, vi hade i alla fall försökt?

Idag har vi haft film production, eller 16mm film i skolan. Det var jätte intressant, vi hade en kille som var cinematographer som lärare och hade även han lite erfarenhet bakom nacken. Jag och 3 andra killar gick ihop i en workshop i slutet av lektionen och fick pröva på hur det gick till att ladda en 16mm kamera medans de andra 10 gjorde någon övning med focus. Fruktansvärt rolig lektion, och för att citera någon tomte från skolan; "nu känns det verkligen som vi går på en filmskola".

Ikväll var vi på en filmscreening på AIM, Australian Institute of Music, där dem visade filmer som elever från vår skola hade gjort med musik från deras skola. Var en del bra filmer faktiskt. Det kändes som en riktig gala att vara där då det bjöds på champagne, små delikatess-bitar och annat smått och gott. Här nedan följer 2 bilder därifrån. Första är på mig och den 5e svensken Janne.


Kommentarer
Postat av: Lina

Har funderat lite på att söka SFS när jag pluggat färdigt här hemma så det är skitkul att du bloggar om det nu :)

Finns det nån övre åldersgräns för att söka och hur är åldersblandningen bland er som går nu?

Ser fram emot att läsa din blogg, lycka till med allt :)

2010-03-03 @ 16:39:42
URL: http://fahq.blogg.se/
Postat av: Julia

Haha vilken osis att Henrik hade låst dörren?! ;-) Och det där med att det kändes som en gala, det är väl bara att vänja sig baby, för det är väl det du ska uppleva sen ett ex antal gånger under ditt liv? ;-) Jag hejar på dig hjärtat!

2010-03-04 @ 08:35:40
Postat av: Filip

Ja hoppas på det i alla fall. Tack hjärtat, du är alltid bäst

2010-03-04 @ 08:55:48
URL: http://http:/sauppenbart.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0