kalas

Skolan idag gick mer eller mindre idag som på räls. Vi hade först documentary där vi ska komma på en idé om en dokumentär på en halv A4 på bara området runt skolan. Kan bli tufft men jag har förmodligen redan en idé. Efter den hade vi directing där vi gick igenom mycket regissör till förhållande skådespelare. Hur man ska bete sig för att få skådespelarens uppmärksamhet, men även vad skådespelaren bör göra för att hjälpa regissören så mycket som möjligt.

Nu ska vi snart ställa oss och göra tacos och fira Henriks födelsedag här hemifrån också. Saknar det som fan, tro det eller ej. Åt det dock 3 gånger på en vecka innan jag åkte ner här men det gick över snabbt, haha. Och imorgon ska vi åka med de andra från skolan till Blue Mountains på någon utflykt med John. Kan nog bli trevligt, dock känner jag att man åker väl inte riktigt dit för att se Blue Mountains, mer för att lära känna och snacka lite mer med folket från skolan.

Här nedan följer förövrigt lite bilder sen Leslie vår lärares konstutställning jag nämnde vi var på. De små konstvärken kostade runt 12000kr och de stora nästan 40000kr. Är ni intresserade av någon är det bara att säga till... typ. Ha det bra, vi hörs igen!


Kommentarer
Postat av: Anders

Hallå där. Jätteroligt att läsa vad du håller på med. Och Blue Mountains tror jag inte liknar något annat du sett i naturväg, så ha kameran laddad och gott om plats på minneskortet. Vi är avundsjuka. Lycka till med pitchningen.(vad är det??)//Pappa

PS: Har hittat låset till resväskan. Det kom fram bakom bilen när snön började smälta. DS

2010-03-04 @ 12:48:08
Postat av: Filip

Hej. Tack, jättekul att ni läser det också såklart. Ja jag har hört det, ska ladda kameran över natten nu så jag kan ta massa bilder.



Pitcha en film gör man när man går till en producent, eller ett företag, berättar om filmen, varför man tycker den ska bli film och vad för stil man tänkte köra, mer eller mindre. Det finns många som vill göra film, men de gör ju inte film av vilken skit som helst. Så man måste bevisa att det man har är bra och att publiken kommer tycka om det med sina ord. Så det är det vi ska göra, fast med manus som tidigare elever har skrivit. Blir som ett föredrag i 4-5 minuter.



Håll utkik efter blue mountains bilder imorgon också då!



/ Filip

2010-03-04 @ 13:10:15
URL: http://sauppenbart.blogg.se/
Postat av: Åsa

Mudcake ser gott ut, påminner om vår kladdkaka här hemma eller?

2010-03-09 @ 12:51:38
Postat av: Filip

Ja det är faktiskt likt, smakade gott men mättande som f*n!

2010-03-10 @ 00:13:51
URL: http://sauppenbart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0