marília 24 år

Igår hade vi då födelsedagsfest här hemma för en av de brasilianska tjejorna Marília. Festen började väl bra. Vi var tidigare och fotografera vår slideshow och kom sedan till festen lite senare i hopp om att få någon mat från bbq cateringen som dem beställt. Ingen kom. Ingen mat. Det blev några kex med nutella på den dagen istället. Väldigt dåligt.

Samma DJ som förra gången, och denna gången var där även några nya killar vi inte sett tidigare som hade med sig massor av olika instrument så det blev en hel del timmars sådan underhållning. Allting var trevligt, det minglades och skrattades. Men så plötsligt ballar allting ut. Cateringen killen kommer tillbaka, runt 12 på natten. Han sätter upp sin bbq inne i garaget. Och det är ju rent idiotiskt att grilla något över tak, det är väl bara logiskt. Men han skulle och det kvittade hur mycket vi sa åt honom, han blev argare och argare (kan sätta en del på att han var pårökt på annat än röken från köttet han grillade). Det värsta av allt var att tjejerna som hade festen hade stuckit vidare. Så där stod vi, 4 svenskar, 1 polack och 1 turk. Helt plötsligt var det vi som var ansvariga för den här festen det bara kommit fler och fler till. Idiotiskt. Vi ringde tjejerna sammanlagt 15 gånger, sen blev det att Sadi ringde ägaren så han fick komma dit. Jag var inne på mitt rum men vet inte om det var det som var faktorn att alla stack. Nu står det i alla fall att dem som var ansvariga för festen kommer få lämna huset inom 3 dagar på tavlan vi har i köket. Jag har sagt det tidigare, vi är som en dokusåpa. Vi är en härlig blandning människor, och nu har vi fått in ett öråd också. Fantastiskt.


Kommentarer
Postat av: Berra (;

låter som att ni ravear på ganska duktigt på era fester där nere, awesome! :D Synd att det spårade ut denna gången dock :/



Du får göra inbrott i någon nikon affär och sno massa filmkameror och montera upp i alla rum i huset och fixa en bra lina så du kan streama recen så alla som vill kan se er dygnet runt. Vips! och ni har Big brother live från Oceanien! :D Jag hade betalat för att se det ;)



Saknar dig flow ma' man! Men det är oerhört kul att läsa att du trivs så bra där nere och att det går bra för dig :)



Peace n' Luv from Agronomvägen 6 - Tha' gettho mf! ;o)

2010-03-19 @ 03:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0